lust for lifestyle

Filléres csodaszerek: Balea MEN termékek

2016. november 07. - rebarbara_

Biztosan kitaláltátok már, hogy nagyon szeretem a saját márkás termékeket, mert gyakorlatilag ugyanazt nyújtják, mint az agyonreklámozott, márkás kozmetikumok, csak harmadannyiért. A Balea férfiaknak szánt arcápolási termékcsaládja évek óta hatalmas kedvencem, és mivel számos illatmentes termék is helyet kapott a kínálatban, nem kell attól tartanunk, hogy after shave-illatúak leszünk. Íme a kedvenc arcápolóim:

baleamen.jpg

Sensitive Nappali Krém: hatalmas dráma lenne, ha ezt a krémet kivonnák a forgalomból, ugyanis legalább egy éve számomra ez a tökéletes nappali krém - legalábbis az én érzékeny, korpás szeborreás bőrömre biztosan. Az állaga könnyű, de ennek ellenére végzi a dolgát, gyorsan beszívódik, illatmentes, tartalmaz némi fényvédőt, és ami a legfontosabb, nem bántja az érzékeny bőrt. Természetesen az ára és a kiszerelése sem elhanyagolható, ugyanis az ára továbbra is 1000 Ft alatt van, viszont a női 50 ml-s krémekkel ellentétben itt 75 ml-t kapunk a pénzünkért, így mindennapos használat mellett is hónapokig elég. Nyáron használom fölé az 50-es fényvédőt, de télen önmagában is elvagyok vele, megfelelő arctisztítási rutin mellett nem igényel többet a bőröm.

Q10 Szemkörnyékápoló: minden nő életében elérkezik a pillanat, amikor belenéz a tükörbe, és megállapítja, hogy igen, itt az ideje az első szemkörnyékápolónak. Azt mondják, hogy a bőr 25 éves kor után kezd el öregedni, amiben lehet valami, mert egy ideje a legkisebb kialvatlanság után is Darth Sidious-szemeim vannak, ami nem túl szép látvány. Végül miután észrevettem, hogy mostanában kétszer annyi korrektort használok, mint korábban, sajnos bele kellett törődnöm, hogy eljött az idő. Kezdésnek erre a termékre esett a választásom, ugyanis nem tartalmaz sem illatanyagot, sem alkoholt, a praktikus golyós kiszerelés pedig nagyon kényelmessé teszi a használatát. Az első napokban semmilyen változást nem érzékeltem, azonban egy hét elteltével magam is meglepődtem, hogy mennyire látványosan használ ez a kis szemkörnyékápoló. A szemeim sokkal kipihentebbnek tűnnek, és emiatt az arcom is egységesebb, így ez a termék egyértelműen újravevős. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lustforlifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1511939151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása